Sanomat S2

€ 4.900,50
Inclusief belasting
Aantal

Sanomat S-Serie

Vanwege het innovatieve touchscreen en het moderne design in combinatie met de ruime binnenafmetingen is de nieuwe Sanomat S-Serie voor allerlei bedrijven in de horeca-, bakkerij- en supermarktsector geschikt. Het innovatieve touchscreen maakt dat eventuele bedieningsproblemen tot het verleden horen en zorgt zodoende voor een ongekend groot gebruiksgemak.

 

Dankzij dit touchscreen communiceert de Sanomat S5 in duidelijke taal met de gebruiker: het display toont de huidige temperatuur, waarschuwt bij temperatuuroverschrijdingen en geeft automatisch reinigingsinstructies. De gebruiker wordt  in feite bij de hand genomen en geholpen bij de bediening van de slagroomautomaat.

 

De Sanomat S2 is uitgerust met een roomreservoir met een inhoud van 2 liter. De Sanomat S5 en de S10 beschikken over roomreservoirs van 5 en resp. 10 liter. Daarnaast zijn deze slagroomautomaat te gebruiken met Bag-in-Box systemen van maximaal 10 liter. De modellen beschikken over drie door de gebruiker in te stellen potietoetsen, een handtoets en een continutoets. Optioneel is de slagroomautomaat uit te rusten met een voetschakelaaraansluiting.

 

Specificaties

 

Model

Afmetingen

Spanning

(V)

Vermogen

(W)

Capaciteit

(liter/uur)

Hand-

bediening

Instelbare

portionering

Touchscreen

Reservoir

(liter)

BIB

(liter)

B

(mm)

D

(mm)

H

(mm)

Sanomat S2

250

350

430

230

900

100

3

2

2

Sanomat S5

310

455

505

230

850

100

3

5

10

 

 
 
Sanomat S2
Sanomat S5
Sanomat S2

Datasheet

SKU
Location
Leverancier

Specifieke referenties

Nieuw product

Je bent misschien ook geïnteresseerd in